EN HELG I BARCELONA

måndag, september 18, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Kjol // Topp // Skor

Hej vänner!

Nu blev det sådär långt emellan inläggen igen, men jag har precis kommit hem efter en cava-helg i Barcelona och är helt slut! En magiskt härlig resa, som jag vann på instagram, ja ni läste rätt!

Galet galet men så ljuvligt ljuvligt.

Hinner bara kika in snabbt medan jag kokar ris till grytan min man lämnade på spisen innan han drog på kvällsjobb kl 14. Jag har inte sett honom sen i onsdags och kommer inte se honom förrän på lördag, sååå tråkigt att vi går om varandra så.

Jag skulle egentligen kommit hem igår kväll men vi mellanlandade i Düsseldorf och sen var flyget till Sthlm försenat med 1,5 timma så jag och min vän Jennie missade kvällståget hem till Göteborg och fick ta en natt på hotell. Så vi åkte 6-tåget imorse och sen buss hem, slängde in väskorna och kastade mig in i bilen för att åka ut till jobbet på Hönö där jag var på plats 11:07. Sjukt stressad över att komma sent när jag bara hunnit jobba sju dagar innan jag bad om ledigt för resan..

Men de är så gulliga där så var ju inga konstigheter.

Kom hem 17:45 idag och jag fick be mamma skjutsa Valentin till träning då han behöver komma iväg redan 15:40 för att hinna till samling 16:30, genom köerna i Göteborg. Och mannen jobbar som sagt kväll denna veckan, buhuu.

Livet hörni, ett jäkla pussel ibland, men jösses så tacksam jag är över att jag kom iväg på denna resa.

Får räcka med resor för ett tag nu, har ju blivit både Palma, Köpenhamn, Kroatien, Köpenhamn igen, Rom och Barcelona i år. Plånboken är platt nu..

Ha nu en fin kväll så kikar jag kanske in med lite fler Barca-bilder i veckan.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.