WHEN IN ROME

söndag, september 3, 2023 0 0

Heeej på er!

Long time no see men ojojoj vilka dagar vi haft i vackra Rom, Fiumicino & Ostia där vi varit på bröllop och firat i dagarna tre. Inte hunnit kika in till er under dessa dagar tyvärr, fullt upp som ni kanske förstår.

Delar med mig av lite bilder från mobilen, någon annan kamera hade jag inte med mig.

Vi landade i tisdags kväll i Rom och gick och la oss efter en snabb bit mat. På onsdagen turistade vi rejält igenom Rom och hann med Spanska trappan, Fontana di Trevi, Colosseum och lite till på våra 20000 steg vi hann spatsera innan det var dags för ”Meet & Great Coctails” på trevliga Palazzo Dama där vi minglade med blivande brudparet och alla gäster för att lära känna varandra lite innan den stora dagen. Gäster från olika delar av norden och även övriga världen.

Kl 15 på torsdagen väntade en buss nära Piazza del Popolo som tog oss alla gäster till slottet Castello Odeschalchi Santa Marinella vid havet, och vilket bröllop sen, herregud så magiskt! Filmade nog mer än jag fotade men bjuder på några av dem jag knäppte.

Vackraste brudparet, wow alltså!

Min vackra vän Farah och jag har känt varandra i över 20 år nu, så lycklig över att få dela denna dag och upplevelse med henne.

Ni ser ju, mest magiska location man kan tänka sig, och varmt och härligt på det. Kanske runt 30 på dagen så lite väl hett men det svalnade ganska snabbt där på kvällen så det var ljuvligt att sitta under bar himmel på slottsgården.

Helt överväldigad av mixen av härligheter på denna resa, av bröllop, sol och bad och att få se så mycket vackert i Rom. Tid på tu man hand med mannen, god mat och dryck, ja herregud så ljuvligt!

Palazzo Dama

Så himla tacksam för dessa dagar, för mor och svärmor som ställt upp och skjutsat barnen till alla aktiviteter, bott hos oss och fått iväg barnen till skolan och lagat mat till dem osv. Det är inte lite begärt precis.

Gott för oss att vi kom hem igår och får hela söndagen hemma innan ny vecka, en söndag som innehållit match för sonen, en liten shoppingtur på Frölunda Torg, uppackning mm..

Nej nu måste jag fixa iordning här och ladda inför första dagen av mitt nya jobb imorgon, wiii så spännande!

Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.