PÅ ÖNSKELISTAN & RÖDA GUBBAR

onsdag, april 19, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Vilket drömväder vi har denna veckan, solen gör så gott för humöret och energinivåerna. Inte för att jag har tid att slappa i solen men man hinner ju ändå fånga några strålar under dagen. Köpte massa jordgubbar igår med för att ladda batterierna extra mycket, ska vitaminbomba kroppen, den behöver det. Och fasen va gott det är med dessa röda gubbar, kan nog leva på det.

Ser så himla mycket fram emot trädgårdssäsongen och det finns en del på önskelistan som jag hade velat piffa våra uteplatser med. Behöver lite nya krukor framförallt, men så skulle jag gärna vilja ha en pizzaugn att baka goda sommarpizzor i, så trevligt ju, nån som har och kan rekommendera?

Den i kollaget verkar ha fått bra betyg så den kanske kan bli en bra present till mannen som är junibarn 🙂

Portabel lampa // Parasoll // Kruka 1 // Kruka 2 // Pläd // Picknickväska // Pizzaugn

Ser fram emot en sommar med många utflykter och tid med familjen, sen vill vi inget annat än att skaffa hund igen, saknar Ebba så galet mycket! Men vi ska iallafall ha en sommar utan vovve har vi bestämt, för att känna på friheten det ändå ger, vi har varit ganska låsta i nästan 15 år så nu ska vi resa och göra utflykter som vi innan fått avstå. Man kan ju nämligen inte ha med sig sin pälskling överallt tyvärr..

Nej nu måste jag krypa till kojs, behöver mina alla timmar jag kan få känner jag.

Hoppas ni haft en fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.