SNEAKER SEASON

måndag, april 17, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Vem gillar inte att stoppa ner fötterna i ett par sprillans fräscha sneakers nu när sköna våren är här?! Bästa känslan tycker jag, men jag får allt nöja mig med att putsa upp mina godingar från Axel Arigato (modellen Marathon Runners, finns bl.a här) som jag köpte förra året, gett mig själv lite köpstopp.. eller köpbroms åtminstone.

Men oj så många fina varianter det finns på marknaden, tipsar om några som jag gillar.

1 Gant // 2 Agnes Cecilia // 3 Nike // 4 Steve Madden // 5 New Balance // 6 Arket // 7 Fila // 8 Fila

Klassiskt sportiga joggingskor ska det vara, snyggt och coolt och passar både till sportiga outfits, jeans och klänning. Bekvämt är det nya svarta!

Kram o natti

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.