SKÖNHETSFAVORITER

tisdag, augusti 23, 2022 1 0

Innehåller annonslänkar

När min vän Jennie sa att mascaran från All I Am är ännu bättre än den från Sweed jag länge använt var jag ju bara tvungen att prova. Och visst ser den ut att göra jobbet, men får utvärdera när jag använt den lite längre. Den ska ju tåla både träningssvett och party och jag varken tränar eller partar speciellt ofta så kan ju ta ett tag att känna på den haha.

Men SOM jag blev sugen på att prova fler produkter från All I Am Beauty som Amanda Schulman står bakom, multipaletten och sockerskrubben inte minst.

Glosset från Laura Mercier är mitt finaste, så frisk färg och lite transparent så det blir mest glans och inte så mycket färg men ändå tillräckligt.

Och här har vi krämernas kräm för kroppen, älskar verkligen The Whipp, känns underbar på kroppen och citrusdoften den har är jag besatt av. Behöver köpa ny som ni ser, snart slut för jag får inte ha den ifred här hemma 😉

The Must Mist är också en älskling, tar alltid ett par sprutt under dagen för att fräscha upp huden, känns så skönt.

Mantle har verkligen blivit ett nytt favoritmärke och alla deras härliga produkter hittar ni här.

Ljuvligt sensommarväder idag och shortsen åkte på efter jobbet, gamla från H&M, linnet är från Twist & Tango (här). Såg att just det ribbade linnet är ett av höstens nyckelplagg. Solisar Valerie.

Fat här och här.

Skördat solmogna tomater från trädgården, finns det nåt godare än egen skörd? Fick plantor av min kollega sen är några av dessa från mamma också.

Ser ut att bli lika härligt väder imorgon så då får det bli bad efter jobbet, idag var det bara Ebba som badade, på vår kvällspromenad.

Nu måste jag ta tag i hemmet lite innan grabbarna kommer hem från träningen.

KRAM

0
1 Comment
  • Jessica Appelqvist
    augusti 29, 2022

    Hej! Din blogg inspirerar som vanligt! 🌸 Skulle du få för dig att sälja solglasögonen är jag väldigt intresserad av att köpa dom 😀 Ha en fin kväll och vecka! ☀️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.