SNYGGT FRÅN KEDJORNA

lördag, augusti 27, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Idag har vi lite höstkänsla ute och då passar det perfekt med en stickad klänning, sin inte är alltför tjock. Hittade denna fina randiga på Lindex (här), så himla snygg tycker jag och den sticks absolut ingenting, kommer bli en favorit kommande säsong.

Stövlarna älskar jag, så användbara! Stilrena och jag gillar att skaftet är lite vidare, så glad att jag fick på mig dem då jag har höga vrister och inte brukar kunna ha stövlar utan dragkedja men dessa gled på hyfsat lätt. Kommer från Arket (här).

Väskan från ATP Atelier har jag haft i flera år men den är ff den finaste jag har, finns bla hos Wakakuu här.

Finns så mycket fint hos kedjorna nu och jag hoppas på en fin sensommar/mild höst för sköna ”mittemellan”-looks. Plockar ihop lite favoriter bland modenyheterna.

GINA TRICOT

Pyjamas // Skor // Byxor // Tröja // Klänning // Klänning

LINDEX

Blus // Dunkappa // Jeans // Cardigan // Blazer // Kofta

ARKET

Jacka // Sneakers // Jeans // Polotröja // Kjol // Väska // Tröja

TWIST & TANGO

Jacka // Klänning // Kjol // Topp // Byxor // Väska

KAPPAHL

Tröja // Byxor // Väst // Skjortjacka // Byxor // Skjortjacka

Visst blir man shoppingsugen när det finns så mycket fint!

Tips är dock att inventera det man har och se hur man kan styla det enligt höstens mode, om man nu har det intresset vill säga. Har själv lätt att glömma av vad jag har i garderoben, speciellt eftersom vi pga platsbrist måste byta sommar/vintergarderob och packa undan den icke aktuella vilket gör att en del lätt glöms av.

Kan va så att jag har för mycket kläder.. men jag har faktiskt blivit bättre på att köpa färre men mer hållbara och tidlösa plagg. Kan dock jobba på det ännu mer såklart.

Önskar er en fortsatt fin lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.