GODMORGON

måndag, augusti 15, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Då var det måndag igen och plikten kallar, herregud så fort helgen går.. men så tacksam jag är för hur fin den blev. Äntligen fick vi två långa goa båtdagar och SOM jag älskar att vara på havet, all stress rinner av mig och det är 100% rekreation för mig.

Vaknar till en vacker solig morgon och jag sitter med en kaffe framför nyhetsmorgon och njuter av ljuset i vardagsrummet. Rosenskäran växer så det knakar i pallkragarna, en riktigt sommarfavorit. Pryder tv-bänken så fint där i bruna daggvasen.

Nu när hösten snart är på ingång växer inredningsintresset igen och jag ser fram emot att se alla nyheter som börjar fyllas på i butikerna. Mörka träslag verkar hålla i sig och hoa Mio har en tv-bänk i valnöt kommit in i stil med våra från Ikea, hoppas det kommer in fler möbler i den serien. Skulle vilja ha ett litet sidebord bredvid soffan i valnöt som matchar tv-bänkarna.

Nä nu blev det bråttom här, önskar er en fin start på nya veckan!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.