SENSOMMARLOOK

onsdag, augusti 17, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Brunmönstrad klänning // Denimklänning // Blåmönstrad klänning

Mitten på augusti och vi är inne i sensommaren, som snart blir höst. Har blandade känslor inför det, känner mig inte helt färdig med sommaren, men samtidigt gillar jag hösten och inte minst så gillar jag höstmode.

By Malina har kommit med en ny kollektion och wow så mycket fint, älskar ju deras klänningar och ovan ser ni två favoriter bland nyheterna. Exakt sådär med mockastövlar skulle jag vilja bära dessa, så himla snyggt.

Plockade fram denna goding som är en tidigare variant av den bruna modellen, fast med kortare ärm, den hade jag nästan glömt av.

Väldigt mycket fint bland nyheterna, som ni hittar här, och jag föll för denna stickade klänning också, så himla fint snitt och vacker rygg.

Det får bli dagens/kvällens tips!

Nä nu börjar jag undra vart mina grabbar är, Valentin har sen match men jag tycker de borde vara hemma nu.. Klockan är 21:43 i skrivande stund, får ringa och kolla.

Hoppas ni haft en fin dag och vecka hittills!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.