SOLIG AKTIV HELG

söndag, juni 19, 2022 1 0

Kikar in snabbt med ett par bilder från vår soliga sköna helg, blåsig lördag men som var skön i vår skyddade trädgård. Jag fick rejält med färg märkte jag igår kväll, lite väl solkysst kanske. Behövde verkligen en lugn ledig dag i trädgården och tack vare grymma föräldrar (som tog Inez till handbollscupen) så kunde jag unna mig det, tillsammans med Ebba som behöver tid med mig.

Iskaffe och magasin i en solstol, det är gött det.

Rundare och rundare blir vår älskade tant. Inte lätt att hålla vikten när man är gammal och inte orkar gå lika långt som förr, ändå rör hon sig betydligt mer än många andra gamla hundar vi känner till, så hon har väl muskler under hullet 😉

Pionerna låg ner efter blåsten, så tunga med dessa gigantiska fluff-bollar. Inte mig emot att ta in som snitt.

Igår var Inez borta 7:30 till 20:30 på Juni-cupen i Uddevalla och en lagförälder körde 4 tjejer fram och tillbaka. En av dem sov över hos oss för idag var det min tur att köra samma tjejer upp till cupen, lika tidigt men dagen blev inte lika lång som gårdagen.

Grymma tjejer, härligt väder och så mycket glädje. Kan inte fatta att jag som har noll bolltalang har fått två kids med så mycket känsla för bollsporter, helt och håller arv från mannen skulle jag säga. En gnutta atletisk har jag väl varit men en boll har jag sällan fångat eller kickat haha.

En go helg helt klart, med både välbehövlig vila och mycket aktivitet. Nu ska jag in i duschen och sen är det lite myskväll innan kudden väntar och sista jobbveckan innan semester. Pjuh!

Hoppas ni haft en riktigt fin helg ni med 🙂

KRAM

0
1 Comment
  • Linda
    juni 20, 2022

    Tack för en härlig blogg och mysigt inlägg! Var kommer de fina svarta stolarna ifrån?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.