SVART PÅ SOMMAREN

onsdag, juni 22, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Klänning 1 (hittar ej på nätet) // Klänning 2 // Klänning 3 // Linneblus // Byxor

Den lilla svarta funkar året om, eller hur. Tycker det kan vara riktigt snyggt med en enkel svart klänning, precis som dessa från Gina som jag provade häromdagen på Allum köpcentrum när jag fördrev tid under sonens träning.

Köpte nr 1 men den hittar jag inte på webben så kan inte länka tyvärr. Kikade efter denna också, som är slutsåld på webben i min storlek, men hittade ej i butik heller tyvärr.

Stort utbud av fina klänningar finns det hursomhelst hos Gina Tricot, både nyheter och rea, här.

Det får bli dagens snabba inlägg det för nu ska jag iväg med sonen IGEN, oh boy sicket slit det är att vara fotbollsmamma haha. Men snaaart har jag semester från jobbet, och även ett par veckor från fotbollen, ska bli TOKSKÖNT!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.