PIONER, NATUR, JORDIGT & ORGANISKA FORMER

lördag, juni 18, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar

Purfärska fluffiga pioner direkt från trädgården, det är fint det. De hängde så tungt så jag knipsade av ett gäng och tog in, blev en maffig bukett.

Inte så värst mycket fokus på inredning nu i sommartider kanske, men var ändå tvungen att spana in lite nyheter hos Ellos, och det här är några favoriter ur deras egna kollektion Ellos Home.

Natur, trä, jordiga toner och organiska former, hänger i sig!

Skåp // Sidobord // Spegel // Hatthylla // Bäddset // Taklampa

Rea på min ballongvas hos Nordic Nest, här.

Nu soffa har jag väl babblat om ett tag nu, och yes det kommer bli ny så småningom och vi ska åka till Mio nån dag och provsitta divansoffan Madison Lux, ser väldigt skön och fin ut tycker jag.

Kanske blir det den!

Nu ska jag hänga en tvätt och sen kommer nog mina killar om ett tag, Valentin spelar bortamatch och Inez är på junicupen i Uddevalla. Hon åker med en pappa i laget och det är lååånga dagar, 7:35 åkte de imorse och kommer väl hem runt 19:30, sen är det samma visa imorgon och då ska jag köra. Skönt när man kan samåka, för jag behöver vara hemma med Ebba idag.

Igår var jag och mamma på Jesus Christ Superstar på Scandinavium och herregud så bra de var Ola Salo och Peter Jöpack tillsammans med resten av ensemblen, WOW! Har ni sett?

KRAM

0
2 Comments
 • Michaela
  juni 18, 2022

  Jättefin soffa från Mio som jag provat. Men hade också tittat på Sweefs Valen som finns i både divan eller L-Soffa. Man kan välja lös eller fast klädsel. Har Valen själv i XL med huset tyg Ivory. Den skönaste soffa jag ägt!!

  Tack för en fin och inspirerande blogg.

  M V H

  Michaela

  • Catta
   juni 19, 2022

   Åh tack för din kommentar, det är just mellan Mio och Sweef valet står nämligen tror jag och nu bliev jag mer övertygad om att Sweef nog är rätt ändå. Står mellan Valen och Mammut 🙂 Och just i husets tyg Ivory, ser så sjukt fint ut!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.