LACE LABORATORY

torsdag, juni 9, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Känner ni till Lace Laboratory? Om inte så kan jag tipsa om att de har världens skönaste undies! Fick denna lilla box med stringisar i provrör av min kära man på mors dag, jo jo, här ska mamman hottas upp med snögga under hehe. Och kanske rensa bort de där gamla sletna fultrosorna som iallafall tenderar att leva på övertid i min underklädeslåda. Får skärpa mig haha.

Jag använder nästan uteslutande string och har gjort sen övre tonåren tror jag, gillar egentligen inte underkläder alls och började inte använda bh på daglig basis förrän jag var över 25, mest obekväma plagg jag vet. Och breda trosor som man drar in i r*ven när man drar upp byxorna så de blir knöckliga.. nej tack. Men dessa spetsband till trosor som knappt känns är lovely och det är liknande varianter jag alltså burit i stort sett hela livet, så mannen kan liksom inte ta fel på vilken modell jag gillar. Sen finns det olika sköna såna också såklart och de här slår alla märken jag tidigare använt, så de har jobbat på bra där i troslaboratoriet 😉

Finns i olika breda varianter här. Multipack här.

Kvaliteten ska vara fantastisk och verkar blivit en riktig storsäljare. Svenskt märke men design av kvinnor, för kvinnor, snygga OCH bekväma underkläder.

Min man han kan 🙂

Ett litet tips såhär en regnig tråkig torsdag, nu ska jag ta på mig galoscherna, regnrocken och paraplyet och gå ut med Ebba, önskar er en fin kväll och imorgon är det ju fredag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.