(MID)SOMMARKLÄNNINGAR

onsdag, juni 8, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Kjol // Topp // Klänning

Sommar sommar sommar.. tralalalalalala

Ja tänk att det bara är drygt två veckor kvar till midsommar! Fattar ingenting, går så fort så fort. Och nåt stadigt sommarväder har vi ju inte direkt heller så inte lätt att verkligen känna att sommaren är här.

Men hur vädret än blir så vill man ju fira på nåt sätt, äta sill och klä sig sommarfint, eller hur! Och herregud så många fina klänningar det finns, modet är verkligen brett nuförtiden, himla bra tycker jag och jag har valt ut några av mina favoriter från butikerna.

Allra mest såld blev jag hos By Malina, det är ju som att komma in i en gelateria med klänningar i gräddglass-toner som man vill frossa i.

Klänning 1 // Klänning 2 // Klänning 3

Beachiga tunikor och fladdriga kaftanklänningar hade jag allra helst burit, och firat på en ö i skärgården i gassande sol. Inget klassiskt midsommarväder med regn i år tack..

Klänning By Malina (rea) // Klänning H&M/Afound // Klänning Bubbleroom

Fina klänningar från 199:- till 2124:-

Ett tips är att hålla utkik hos Afound som har har massor med olika varumärken med grymma rabatter, allt från H&M till By Malina.

Klänning Twist & Tango // Klänning Kappahl // Klänning H&M/Afound

Klänning Gina // Klänning Gina // Klänning MQ

Virkat och stickat är en av sommarens stora trender, snyggt över bikinin på strandrestaurangen eller med en liten underklänning till kvällen.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.