ÄLSKAR HEMTEX

lördag, juni 11, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Av de få lokala butiker vi har här i Torslanda är Hemtex en av dem och jag måste säga att jag älskar deras utbud och just nu har de världens rea så jag var nere och fyndade ett par hamam-handdukar bl.a. De är ju så himla käcka att ha med till stranden då de tar minimalt med plats i packningen. Inez gillar att ha med dessa till skolgymnastiken också, lätt att ha i ryggan. Finns i denna sandfärg samt i blått här, med 40% rabatt.

Snygga är de också, eller hur!

Måste tips om den här fantastiska tvålen också, som finns hos Hemtex. Det är en s.k. massagetvål, en tvål och tvättsvamp i ett. Fick en sån av mamma för ett tag sen och den är så himla bra, löddrar härligt och man skrubbar sig ren på ett skönt sätt, superprodukt om ni frågar mig.

Doften Positano är en nyhet och jag hittar den tyvärr inte online men de har den i tre andra dofter på rea här.

Måste också tipsa om galltvålen, den i särklass bästa fläckborttagaren på marknaden. Den tar alltså bort de alra svåraste fläckarna utan problem, blog, gräsfläckar, vin, fett, kaffe, ja fasen allt tror jag. Räcker i en mindre evighet också och har haft en och samma i två år tror jag, men nu behövde vi en ny.

Innehåller endast naturliga ämnen och är därför helt miljövänlig, finns hos här.

Jag blöter fläcken lite, sen stryker jag lite med tvålen och sen gnuggar innan jag lägger in plagget i tvättmaskinen. Lika rent varje gång.

Finns även i flytande form om man föredrar det, här och som tvättmedel här.

Funkar även till rengöring av hund, häst, ugn, läder och bil tex. Coolt va.

Gillar som sagt Hemtex sortiment och på deras pågående rea med upp till 50% kan man göra riktigt fina fynd just nu, bland annat på utemöbler, här.

Bord // Bordstablett // Parasoll // Hängmatta // Stol // Kruka // Strandväska

Här har vi haft strålande vackert väder idag fram till 15:30 ungefär, då drog det in moln och runt 17 kom det lite regn. Växlande men skön dag, först häng i trädgården och mamma kom på besök och vi åt jordgubbar och hade mysigt. Sen blev det en tur i skogen när regnet kom och Ebba tyckte det var svalt och härligt och fick energi att gå.

Nu ska jag in i badrummet för lite hemmaspa, behöver göra inpackning och ansiktsmask osv, liten uppfräschning sådär. Har en skön ledig helg utan några större måsten, galet skönt. Igår firade vi barnens ena kusin Bea som tog studenten och inte ett öga var torrt när hon sjöng på avslutningen på Lorensbergsteatern, magisk röst! Härligt att se alla sprudlande glada studenter, en glädjens dag med firande från tidig morgon till sena natten, mycket röj haha.

Hoppas ni har en fin lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.