SOMMARLOVSBARN

onsdag, juni 15, 2022 3 0

Så blev det äntligen sommarlov igår för våra älskade ungar och vilket fantastiskt fint avslutningsfirande det blev på deras skolor. Skönsång och häftiga danser, strålande väder och glada vuxna och barn, SOM vi alla behövde detta! Att kunna fira alla samlade och som vanligt igen.

Världens sötaste kids, eller hur 🙂

På kvällen hade Valentin match så han och Josef var borta hela kvällen medan jag och Inez lirade brännboll och grillade med en massa familjer borta vid idrottsvallen, grym kväll! Saknade mina grabbar bara..

Nu är jag så trött så trött så jag kan somna stående tror jag. Extremt intensiv period och så mycket på jobbet att det inte känns roligt alls längre faktiskt, är det dags att göra annat då eller?

Får fundera på det i sommar..

KRAM

0
3 Comments
 • Bella
  juni 15, 2022

  Så härligt med sommarlovslediga barn! Får passa på att fråga om det vita staketet du har på bild är detta köpt? Skulle verkligen behöva ett liknande mot vår granne som inte riktigt förstår det här med gränser..haha.

  • Catta
   juni 19, 2022

   Ja verkligen! Synd att man inte är ledig själv samtidigt bara haha.
   Ursäkta sent svar, staketet har vi byggt själva efter min egna lilla ritning. Enkelt konstruktion som alla klarar att bygga själva kan jag lova 🙂
   Haha, ett måste med högt staket mot såna grannar 😉

   • Bella
    juni 20, 2022

    Åh, tack för svar! Dum fråga men du vill inte dela med dig av ritningen? 🙂
    Hade varit så himla gulligt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.