1 JUNI & GRAFISK OUTFIT

onsdag, juni 1, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Ja kan ni tänka er, vi har rusat ända in i juni nu, gick inte det väldigt fort?!

Inte mig emot för det betyder att semestern närmar sig med stormsteg och jag längtar ihjäl mig efter ledigt, känns som jag ska rasa ihop av stress när som helst. Kom precis hem från en promenad i skogen med man och hund och jag försökte släppa lite av stressen där, men det är sannerligen inte lätt alltid.

Vill var ledig och boka in massa mys med både familj och vänner, klä mig i fina sommar-outfits och packa picknickkorgen och njuta i skärgården.

Visst är väl denna toppen för fin ändå, älskar den! Gillar det grafiska printet väldigt mycket och den sitter där den sitter och inte behöver jag använda bh heller, stort gilla på det. Jag är väldigt liten om axlarna så den sitter som en singoallablus på mig, men den kanar absolut inte ner längre än så, fantastiskt. Fodrad på nåt sätt som gör att det blir lite styrsel i den liksom. Har man bredare axlar kan man ha den högre upp på axlarna så det blir mer som en vid ringning, som på produktbilderna här.

Finns även i helsvart här.

Mycket annat snyggt från märket LM Studio hos MQ också, både matchande byxor i grafiskt och badkläder i liknande print och annat snyggt, här.

Kjolen jag har till kommer från Lindex och finns här. Så himla användbar kjol som passar till så mycket. MQ stylar toppen med en annan underbar svart kjol med fickor.

Kommer bli en välanvänd outfit i sommar.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.