MORSDAG OCH ORDNINGEN ÅTERSTÄLLD

måndag, maj 30, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Vilken fin dag jag fick igår, på morsdag.

Min älskade son kom hem igen, från Aalborg efter 5 fantastiska dagar tillsammans med sitt lag och tränare på internationella Nörhalne Cup, och mammahjärtat blev helt igen.

Fick fin presenter av Inez på morgonen, vackra smycken som hon gjort själv, älskade gullunge.

Vädret var helt magiskt, iallafall fram till 16-17 då det mulnade på och blev kallt. Innan dess skön sommarvärme och bikiniväder i trädgården. Skogspromenad med Ebba och mannen och skönt chill, helt perfekt dag.

Sen hade jag såklart velat fia min egna mamma, och svärmor, men Inez skulle iväg på kalas och sonen kom hem vid 15 så fanns ingen bra tid att åka iväg. Fick bli grattis på telefon och mess istället så får jag fira dem mer ett annat år, eller göra något mysigt en annan dag.

Idag när jag gick en liten trädgårdsrunda såg jag att nästan alla dahliaknölar jag petat ner i pallkragarna fått skott, längtar tills de blommar längre fram i sommar, dessa magiska blommor.

För att komma med ett litet tips så har Cervera bra rabatt på kolsyremaskinen från Aarke just nu, den modellen jag har, som finns i flera färger här. Aarke har också släppt en ny variant, PRO, som ni hittar här. Lika snygg den.

Även bra rabatt på vår snygga espressomaskin från Sjöstrand, här. Älskar kombon snygg design och grym funktion, precis som bägge dessa mackapärer har.

Nu ska jag hoppa in i en dusch, klockan blev visst mycket idag igen. Vardagen är igång igen och jag har varit iväg med Valentin på arenan för fotografering, både lagfoto och individuella spelarbilder. Så fina killar i sina blåvita matchställ, så häftigt att följa deras resa.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.