STHLMS-SHOPPINGEN

söndag, maj 29, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Blev en vända på stan i Stockholm och lite fin shopping, jag ville ju väldigt gärna till Adoore´s popup shop i Mood gallerian och botanisera bland alla vackra klänningar. Fick med mig Asymmetric Dress Flower Retro som jag ska visa på vid tillfälle, väldigt fin tycker jag.

Sen blev det en fin väska från Wera/Åhlens som jag använde till klänningen från Adoore jag bar på torsdagskvällen när vi var ute och åt. Heter Lexie och finns förutom i min färg taupe, även i vitt och svart, här. Även hårklämman är från Åhlens, de har verkligen massvis med fina klämmor, här. Det har ju blivit superpoppis helt plötsligt igen, i alla ådrar dessutom för Inez samlar på klämmor hon, Carro med haha.

Här ser ni väskan och den är alltså lite ljusare än på bilden ovan, älskar den, perfekt liten ”aftonväska”. Den långa klänningen heter Positano Dress Zebra och finns hos Adoore här.

Sen hittade jag lite mysigt i en butik på Kungsholmen, rökelse med söt hållare och ett doftljus från en kvinnoorganisation i Indonesien. Ska jag tända när jag yogar för extra feeling.

Nu ska jag sätta mig i solen på altanen med en kaffe och njuta innan mannen och dottern vaknar, jag och Inez hämtade Josef sent vid Stenaterminalen igår och var hemma efter midnatt så de sover än tröttisarna.

Idag är det morsdag, får sen om jag blir nåt uppvaktad 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.