TRÄDGÅRDSBUKETT & NORDIC NEST

lördag, maj 28, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Rykande färskt från trädgården, vira syrener som doftar magiskt och ljuvliga vallmoblommor i laxrosa, njuter av denna blomstertid.

Varit ömsom sol och ömsom moln idag, behagligt väder i trädgården, blåsigt värre vid havet. Jag har planterat prydnadsgräs och påtat lite i trädgården och jag har haft lite egentid då killarna ff är i Danmark och Inez varit hos vän. Blev en stund vid datorn och skrollande genom allt fint hos Nordic Nest, de har final i sitt 20-årsfirande med upp till 70% rabatt på massor med designinredning och jag knåpade ihop ett kollage med favoriter.

Taklampa // Salladsbestick // Bordslampa // Ledljus // Ljusstakar // Hållare för placeringskort // Mortel // Sidobord // Tallrik // Vas

Ska snart hoppa in i en dusch och sen blir det mys i soffan med tjejerna innan jag ska hämta mannen vid Stena-terminalen 23:30, sonen kommer hem först imorgon och har då varit borta sen i onsdags på Nörhalne Cup i Danmark med laget, toklängtar efter honom nu.

Skönt att han känner sig så trygg med att vara borta från mamma och pappa i så många dygn trots att han bara är 12 år. Josef har varit och kollat på några matcher men bott inne i Aalborg med tre andra pappor i laget. De får ju inte hänga med killarna men kolla på matcherna så ändå skönt att de varit i närheten några av dagarna.

Hoppas ni har en fin kväll.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.