SOL & FLUFFIG ULLMATTA

tisdag, november 23, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej igen!

Äntligen är den nya mattan på plats i vardagsrummet, fick ett ryck efter hundpromenaden och fixade iordning, och den passar precis så fint som jag tänkt mig.

Tyvärr så är mattan slutsåld så kan tyvärr inte länka till den, men ullmattor finns det gott om, kommit stort efter hypen med viskosmattor. Folk har tröttnat på känsliga mattor så även om mattor i viskos är väldigt vackert så är det hopplöst dåligt när man spiller vätska på dem. Går inte att få bort.

Så ull är grejen, och flera andra material också såklart men ull är ett slitstarkt, smutsavvisande och bra material. Jag gillar med lite lugg som denna har men jag gillar också denna varianten som finns på Mio och skulle vilja ha en mindre sådan i hallen.

Mattan är alltså från Ellos, från kollektionen de gjorde tillsammans med Marie Olsson Nylander. Även vårt soffbord, som jag är SÅ nöjd med, kommer från Ellos. Behövs lite mörka kontraster till vårt i övrigt ljusa hem.

Vas // Ljuslyktor // Fotogenlampa

Lammskinn Ellos.

Lite lagom noventpynt, älskar verkligen den yviga tallen ihop med elegant amaryllis.

Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sen åka och handla.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.