NOVENT

tisdag, november 23, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Novent – tiden i november när man räknar ner till advent, när man smygstartar med julblommor, ljus, saffran och glögg mm.

Mysigaste nyordet verkligen och får mörka november att kännas SÅ mycket trevligare! Jag har piffat med tall och amaryllis och idag ska jag köpa första hyacinterna och mossa för små arrangemang, så fint tycker jag. Och se så fina granatäpplen är till jul, väldigt vackra att dekorera med tänker jag.

Fatet i form av en kronärtskocka älskar jag, finns här på Arket och de har många fina lite speciella fat.

Ska fixa med allt möjligt här hemma idag, framförallt ska jag slänga bort vår gamla matta under soffbordet och ersätta med den här mjuka drömmen från Ellos samarbete med Marie Olsson Nylander. De sålde slut väldigt snabbt och jag har väntat i ett par månader på den, men värt väntan för den är SÅ fin. Bort med känslig viskosmatta och fram med smutsavvisande ullmatta. Känns lite vettigare med tålig ull i ett hem med barn och hund, och vuxna med för den delen för det är inte bara barnen som spiller 😉

Finns många fina mattor hos Ellos här, och nu under Black Week har de 20% rabatt på mycket, t.o.m 25/11.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.