HAR NI PROVAT FOOTMENDER?

onsdag, november 24, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Apohem & Cocopanda

Här ska ni få världens bästa tips för lena fötter, nämligen krämen Footmender, en all in one-produkt som är helt sjukt bra. Ersätter fotfil, fotbad, fotsockor, ja all annan fotvård helt enkelt.

Fick min första av mamma för flera år sen och den är verkligen helt suverän. Bara att smörja in och sätta på ett par strumpor, jag gör det ibland under natten för att det ska verka extra länge och fötterna blir som nya igen. Har ni provat? Om inte och ni vill ha lenare fötter så gör det.

Den behandlar torra fötter, förhårdnader, liktornar och hälsprickor på en och samma gång. Fri från parfym, konserveringsmedel och animaliska ingredienser.

Blir en minispa-kväll idag, torrborstning av kroppen innan dusch, och så måste jag skrubbar händerna och fötterna för jag har haft fingrarna i jorden och fått skit under naglarna.

Jag torrborstar mig främst för att jag har dålig blodcirkulation men det har ju flera fördelar, som att det tar bort döda hudceller och gör huden lenare, stimulerar lymfsystemet och gör att fuktkräm ger bättre resultat. Minns inte vart jag köpt min men finns en liknande här för en billig peng.

Sen ska jag lägga mig i ett bad med inpackning i håret och skrubba kroppen. Så torr och fnasig. Inpackningen till håret jag använder är Olaplex 8, den är dryg som fasen, är rejält återfuktande och ger mycket glans.

Önskar er en fin kväll, och tänk att det bara är en månad kvar till julafton nu, wiii!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.