SNART SKIDDAGS

lördag, november 20, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Det blir Branäs över nyår i år igen, och gud va jag längtar!

Hämtat ner vinterkläder från vinden och jag tror fasen jag ska åka skidor i min lilla silver-puffer, sticka ut lite och vara nyårsglammig, inte fel väl? Den är faktiskt riktigt varm och skön, fynd från Gina Tricots rea förra året.

Mina skidbyxor är i softshell och jag älskar dem, hängt med i många år och är en återkommande modell, förra årets modell finns på rea här, och årets finns här.

Önskar mig lite nytt och har hittat allt jag önskar mig hos Outnorth.

Skidvantar // Underställsbyxa // Underställströja // Skidhjälm // Skidglasögon // Moon boots

Kari Traa gör de snyggaste underställen och jag har inget helt utan bara tröja (kör träningstights under) så det önskar jag mig. Kolla alla fina ställ här.

Moon boots har jag också önskar mig länge, perfekt sko att kliva i efter vinterbad eller när man knäppt av sig pjäxorna och ska på after ski. Outnorth har många modeller här.

Outnorth har också ett stort utbud av alpin utrustning och i år ska vi alla i familjen köpa egna hjälmar, har hyrt all utrustning innan men hjälmar och ryggskydd ska vi köpa egna i år och jag vill ha en matt svart som i kollaget.

Min långa dunkappa från 8848 Altitude åker såklart med till fjällen, ett av mina bästa klädköp nånsin tror jag, använder den nästan varje gång jag går ut med Ebba nu i kylan, så gott att knata omkring i en gosig sovsäck. Och när jag cyklar till jobbet är den toppen med, dragkedjorna på sidan gör att man kan trampa på som vanligt.

Den finns också på Outnorth, här, i tre färger.

Älskar 8848, skitsnygga vinter/skidkläder till hela familjen och Valentin älskar sin anorak och Inez har fått dessa skidbyxor som liknar mina.

T.o.m imorgon har Outnorth en rabattstege och når man upp till 4000:- så får man 1000:- i rabatt, vilket är 25%, så vi ska kanske passa på att kitta upp oss. Inte billigt med skidutrustning men på sätt och vis ändå för man får se hjälm och andra skydd som en form av livförsäkring, eller hur!

Vi är två familjer som åker tillsammans, och så ska vi träffa Karlstad-familjen också, våra kära vänner som flyttade dit härifrån och som vi saknar som tusan! Ska bli SÅ roligt att få hänga i backarna tillsammans och fira nyår med bubbel i snön med brasa och grillning i backen. Livet.

Har ni något speciellt inbokat under jul och nyår? Nån mer som ska åka skidor?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.