AMARYLLISENS DAG & SNYGGLIGHETER

fredag, november 19, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

Hej fredag kväll och äntligen helg!

Amaryllisens dag idag och är det inte julens vackraste blomma? Jo jag tycker nog det.

Puh sicken vecka jag haft, full rulle och jag känner mig helt slut, så väldigt skönt att få sova ut imorgon. Mannen jobbar till i natt och jag och barnen har haft taco-fredag i vanlig ordning och nu lägger barnen patiens framför tv:n. Vi har verkligen fått dille på Harpan hela familjen och 4 kortlekar ligger typ ständigt utspridda i vardagsrummet sen några veckor tillbaks haha. Det är ju något väldigt rogivande med det och jag gjorde det ofta när jag var stressad i min ungdom.

Jag tog en paus från kortleken för att sätta mig med laptopen och kolla igenom min mail, samarbetsförfrågningar mm. Och så kikar jag runt bland härliga nyheter hos NA-KD, som jag fick mail om, åh så mycket gosigt och snyggt höst/vintermode.

Fastnade speciellt för tre looks.

Bild 1: Byxor // Stövlar // Teddyjacka // Halsduk // Vit skjorta

Bild 2: Kappa // Bib med krage

Bild 3: Leggings // Boots // Teddyjacka // Mössa

Väldigt snyggt lager på lager i första bilden och oj va snyggt med gröna jackor och kappor i mjuka teddymaterial. Mycket fint i deras story Winter Warmers.

Nu ska jag slänga mig i soffan och moffa popcorn, ses imorgon igen, då kanske ni får se en glimt av min nya fina matta. SÅ glad över att jag lyckades knipa en av de vackra mattorna från Ellos samarbete med Marie Olsson Nylander, en bit sann materiell lycka 🙂

KRAM

0
1 Comment
  • Chattis
    november 20, 2021

    Hej, undrar om storleken på din fina dunkappa ifrån Ellos? Vilken storlek har du? Är den stor i storlek?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.