SKITJOBB & SOFT MIGRÄNHELG

söndag, november 7, 2021 0 0

Vägglampa Ellos // Spegel Royal Design // Stol EM Home // Skåp Jysk // Linnegardin Ellos

Godkväll!

Vart tog den här helgen vägen? Gick FÖR fort.

Tänk va fint det hade varit om vi hade kunnat göra vardagar till helgdagar och tvärtom, GUD så skönt det hade varit haha, och förmodligen väldigt dyrt för då har man mer tid att spendera sina pengar och det hade väl varit sådär 😉

Hoppas ni haft en fin helg! Själv har jag mest haft ont, migrän och ont i ryggen, vilket gjorde att jag inte kunde fira min svåger igår som fyllde 50. Tråkigt när det blir så men mannen hade kul iallafall.

Istället blev det vila hemma och mys med barnen igår och idag har jag gjort ett riktigt skitjobb här hemma, nämligen rensat avlopp och kakelfogar med tandborste, uäääk! Väldigt effektivt med just tandborste då, perfekt för fogar, och även skrymslen i avloppsdelar. Och om ni vill ha tips på hur man får rent fogar på ett grymt sätt så gör bikarbonat och ättika bästa jobbet. Blanda bikarbonat med lite vatten till en pasta och skura fogarna med, eller blanda två delar ättika med en del vatten och spraya med flaska över fogarna. Både tar bort och förebygger svartmögel tex. MEN! Aldrig ättika eller andra syror på marmor, kalksten eller annan natursten såklart.

Inget annat än såpa på det då de syror och de flesta rengöringsmedel på flaska förstör stenen, mitt köksbord har tex blivit förstörd av Ajax, ger matta fläckar som aldrig går bort, bara omslipning som gäller då.

Hade inte tänkt ägna så många timmar åt städ idag utan åt att bygga ihop ett litet sidobord av plankbitarna som ligger där på golvet, men andan föll sig inte på.. får bli en annan dag istället.

Nu ska jag gosa ner mig mellan resten av familjen en stund innan bädden och laddning inför ny vecka.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.