TILL HÅRET FRÅN ANTONIO AXU

tisdag, november 9, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Torrschampo // Hårspray // Skimrande hårolja // Värmeskydd // Torrschampo reseförp.

Hårstyling är inte min starka sida och jag lägger minimalt med tid på mitt hår. Tvättar två ggr i veckan och låter det självtorka lite innan jag fönar det helt torrt. Tar en evighet om jag ska låta det självtorka det helt och sen blir det lite snyggare om jag fönar längderna med borste.

Ibland händer det dock att jag lägger lite mer tid på håret och jag försöker få till nån form av frisyr istället för bara en hängande man.

Som idag när jag ska iväg på en kul grej om ett par timmar och jag vill vara lite piffig, och har köpt lite nytt hårgodis från Antonio Axu som jag inte provat tidigare, doftar helt sjukt gott och alla produkter känns jättehärliga.

För er som inte vet så är Antonio Axu en av Sveriges hetaste frisörer och fixar frillan på många av våra kändisar. Han är en konstnär med en stor passion för sitt hantverk och har varit hovfrisör i 8 år, jobbat i Paris, kommit 4:a i VM etc etc. Och så har han lanserat en egen hårvårdserie, som jag blev så nyfiken på att jag beställde dessa grejer. Följer honom på instagram och tycker han verkar vara en så fin person också.

Ljuset är bedrövligt idag, stålgrått regnväder ute, så jag fick i princip hoppa upp i fönstret för att få lite dagsljus på mig så ni ser håret hyfsat.

Tvättade håret igår och nu har jag stylat det lite enkelt med en plattång (har denna) efter att ha sprayat med denna värmeskyddande spray. Därefter har jag tagit lite torrschampo i rötterna för jag tycker det ger ett litet lyft även om håret är rent. Sen tog jag ett par droppar av den skimrande håroljan, den är vårdande och gör håret silkeslent, passar dessutom lika bra till huden.

Avslutningsvis sprayade jag lite hårspray över hela frippan, valde den med ”soft hold” för att hålla stråna på plats utan att det blir stelt.

(Ni hittar alla produkter här).

Härlig olja, doftar jättegott och jag tänker att den är nog fin att förutom i håret ha på solbrända ben på sommaren, gillar såna multiprodukter.

Lite lagom festlig look med lite lockar. La i en toning förra veckan (denna) så de grå stråna i benan försvann, och så har jag toppat mig själv lite också haha. Är verkligen sämst på att gå till frissan, tycker aldrig jag hittar tid, var där i mars sist så behöver verkligen boka tid pronto.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.