PRESENTBOX MED HUDVÅRD

fredag, november 5, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Fick en tidig julklapp från Gilda Liljeblad, en av deras härliga julboxar!

Moisture Holiday Box heter denna och innehåller 4 härliga produkter.

Mina tidigare favoriter Cleansing Oil och Fortifying Barrier Cream är med, tillsammans med Calming Serum och Vitalising Eye Cream som är nya för mig.

Har tidigare använt serumet Healthy Ageing Serum som jag älskar, men kul att prova ett annat och Calming serum jobbar med att lugna irriterad hud samt förebygger rodnad och normaliserar hudbarriären. Passar alla hudtillstånd, särskilt den mest känsliga och även de med rosacea.

Jag har egentligen inte speciellt känslig hud men kan få det nu under hösten i takt med väderomslag och snabbt växlande mellan torr inomhusluft och fuktig kall utomhusluft. Mina barn får alltid problem under den här perioden, med eksem, nare osv så de ska också få prova det nya serumet.

Stort plus för snygga förpackningar också, Gilda kör på stilrent svart och vitt, fräscht.

Mest balanserade hösthuden jag haft tror jag, inget fnas eller yttorrhet.

Förutom denna boxen har de även en som heter Healthy Ageing Box och den hittar ni här. En julklapp som skulle bli uppskattad av många tror jag, finns även presentkort att köpa, här.

Inför Farsdag har Gilda även en liten box med två produkter till männen, anpassad för deras lite grövre hy än vår, Father´s Joy heter den och finns här.

Grymt bra hudvård, svenska dessutom, och med dessa tips önskar jag trevlig fredagskväll & helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.