DE VACKRA KANALHUSEN

torsdag, november 4, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

Äntligen har de vackra kanalhusen ramlat in hos Artilleriet, och det gäller att vara snabb om man ska hinna haffa dem för det är strykande åtgång varje år!

Jag har samlat på mig sju st under några år och jag har precis klickat hem två till, sen får det banne mig vara nog haha, nej men alltså jag ÄLSKAR dessa!

Maxar julmyset verkligen och de känns tidlösa och perfekta att samla på. De är inte fasligt dyra heller tycker jag, om man inte köper ett helt gäng på samma gång då, så blir det en peng. Från 120:- för de minsta till 320:- för de största och några däremellan. Helt klart överkomligt.

Ni hittar dem här.

Julen har landat hos Artilleriet så in och njut av allt vackert, perfekt att inspireras och det är min fantastiska vän Sophia Bratt som står för stylingen i år igen, hon har en helt otrolig känsla för inredningsstyling, bästa kreatören jag vet.

Inspireras av Artilleriets jul här.

Ha en fin torsdagskväll!

KRAM

0
1 Comment
  • Pia
    november 8, 2021

    Ja, dessa är en favorit hemma hos mig med. Hittade den första nere i Amsterdam för massa år sen och var knäckt under år för jag inte köpte fler när jag var i där. Sen dök de upp på Artilleriet! Så nice! Det kan hända att jag behöver utöka min samling… Tack för påminnelsen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.