JULTRÄD

torsdag, november 25, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Drygar ut blomkontot med lite bös från skogen, lite Ernst-igt sådär.

Tycker gamla träd med lavar på som dessa är riktigt vackra faktiskt, och vet ni förresten att just lavar på träd är tecken på bra luft eftersom lavar är känsliga mot luftföroreningar. Känns ju extra bra att knalla runt häromkring i skogar och på fält då 🙂

Brukar göra nån form av advent/julträd varje år, något att pynta med ornament innan det är dags för själva julgranen. Älskar högtidspynt, och här har jag hängt lite av det minst juliga i form av kottar, vita från arket och mässing från Svenskt Tenn. Stjärnor och hjärtan också från S.T, som jag samlat på mig genom åren.

Vasen är gammal från H&M och i botten har jag oasis som är så himla bra när man vill att kvistar, blommor mm ska stå på ett visst sätt. Stack i några kvistar med nypon också.

Arket har en annan väldigt fin vas i vitt som är fin till just arrangemang med oasis eller annat man vill dölja i vasen, här. Och är ni ute efter vackra ornament och annat fint till julen, som dekorationer, dukning mm så har Arket jättefina saker, min kära vän Sophia har dessutom stylat deras senaste story, kika här så fint.

Ha en fortsatt fin kväll, imorgon är det fredag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.