FARSDAGSPRESENTER

onsdag, november 3, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Termos // Flasköppnare // Rumsdoft // Tärningar // Klockskrin // Glöggkaraff // Ljushållare // Vinöppnare

Söndag 14:e november är det Farsdag så tänkte det vore passande med lite tips! Finns ju massor med snyggligheter till våra goa gubbs. Inte så längt till jul heller så kan bli fina klappar också.

För den stilmedvetna mannen måste butiken Care of Carl vara nummer ett, allt från mode och accessoarer till inredning och livsstil. Kolla bara in all fotokonst av de bästa fotograferna som Slim Aarons tex, älskar.

Vill ni ha fler tips på gåvor så har Care of Carl en kategori för det här.

En annan favoritbutik när det kommer till presenter är Designtorget, där finns allt möjligt kul, coolt och fint. Hittar alltid annorlunda bra saker där. En kaffekalender kanske kan vara något tex?

Böcker är alltid ett säkert kort annars, det får ofta min egen pappa, en spännande deckare eller så. En pocket som kan vandra vidare till näste man, så himla käckt och jag brukar beställa från Bokus.

Gillar ni såna här tips, och skulle ni vilja ha julklappstips! Önskemål om kategori?

KRAM

0
2 Comments
 • Cissi
  november 3, 2021

  Superbra med tips! Gärna julklappstips till mannen som jag tycker är svårt att komma på då han oftast inte önskar sig något speciellt. Tycker mycket om din blogg som har en blandning av det mesta, inredning, skönhet familj, livet etc.
  Kram❣️

  • Catta
   november 4, 2021

   Vad kul att du gillar! Då ska jag klura fram till bra tips till honom, håll utkik 🙂
   Tack för fin ord, blir så glad!

   Kram❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.