”VEMOD”

söndag, oktober 24, 2021 4 0

Godkväll!

Har precis landat i soffan efter dagens fixande och jag fick nästan målat klart vardagsrummet, en vägg kvar men färgen tog slut..

Vill visa er dessa fantastiska bilder som min fina vän Marléne tog på mig för två veckor sedan. Jag fick äran att ställa upp som hennes modell för temat VEMOD som hennes fotoklubb Fotofralla hade för oktober. Väldigt roligt men också lite läskigt för mig som inte är helt bekväm med att andra fotar mig, men Marléne är en otroligt duktig fotograf som får mig att slappna av och är väldigt mysig att hänga med så var en fin stund där på bryggan och i vattnet trots ganska bistert väder med vind och en vattentemp på runt 14 grader.

Ett axplock av de fina bilderna, fler hittar ni på hennes hemsida Bagleborn.se.

Nyvaken och i princip osminkad, svepte lätt med mascara ytterst på fransarna för att lyfta min trött blick något. Naket och blottat ansikte i vinklar jag inte älskar men som visar hur jag faktiskt ser ut, brukar vara mer fixad på mina bilder, en osäkerhet det där.

Befriande att inte försöka vara eller se så perfekt ut och jag tycker om bilderna väldigt väldigt mycket♥️ Älskar platsen, de ruffiga bryggorna och havet.

Om ni inte redan följer Marléne tycker jag ni ska göra det, hon är helt fantastisk både som fotograf och person. Förutom bloggen så har hon två konton på instagram, baggleborn_essens och frubagleborn.

KRAM

0
4 Comments
 • Marléne Bagleborn
  oktober 24, 2021

  Tack kära vän för alla fina ord! Så glad jag är över vår vänskap! Ser fram emot att fota dig mer längre fram och få träffas och prata om ditt och datt och om allt som är viktigt i livet ♥️ Kram!
  Marléne

  • Catta
   oktober 27, 2021

   ❤️

 • Cecilia
  oktober 26, 2021

  Vilka oerhört vackra bilder! Sårbara, känsliga och mycket passande till titeln! Mycket duktig fotograf, vacker modell och vilken plats! Ha en fin kväll!

  • Catta
   oktober 27, 2021

   Ja visst är bilderna fantastiska, Marlene är verkligen duktig. Tack för fina ord.
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.