SOFTA TONER

söndag, oktober 24, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Lammskinn Ellos // Kudde (bakom) Ellos/Classic Collection

Godmorgon!

Vaknar upp till en mulen dag med regn i luften, typiskt att inte gårdagens strålande väder kunde hålla i sig. Jag ska snart dra igång med målande av väggarna i sista delen i vardagsrummet, tv-hörnan, och skulle verkligen vilja ha bättre ljus men får funka.

Hade det varit soligt hade jag förmodligen skjutit upp målandet ännu mer för att gå ut istället, så ganska bra med mulna dagar så man har ro till att fixa, eller hur!

Matta Classic Collection/Ellos // Vas DBKD/Ellos // Tidningsställ Åhlens // Pläd Mio

Kommer bli så mjukt och fint med nya väggfärgen, Kalk från Jotun, och de ljusa textilierna kommer poppa mer än de gör mor den ljust kallgrå vi har nu. Lyckades haffa en av mattorna i Marie Olsson Nylanders kollektion tillsammans med Ellos och längtar tills den kommer, blev den i off white som ligger under ett marmorbord på bilderna.

8-9 veckors leveranstid och jag beställde i början av september så har väl ett par veckor kvar att vänta, längtar.

Finns väldigt många fina mattor att välja bland och många i ull som är tåligt och smutsavvisande, ska bli så skönt att bli av med vår viskosmatta som fått så många fläckar som inte går att få bort. Värdelöst material tyvärr men väldigt vackert.

Mattan i kollaget är en nyhet från Classic Collection i just ull, väldigt fin med kontrasterande botten.

Pläden ser supergosig ut, fin ljusbeige färg, billig också. Mio har en helt slät i vit fuskpäls också, här, mysiga vinterplädar att ha i soffan.

Den vita vasen är fantastiskt fin verkligen, tänk er ett gäng lång snittamaryllis där i, wow så fint det hade varit.

Tidningsstället, eller ett liknande iallafall hade jag gärna velat ha vid sidan av soffan, men kanske ska jag försöka bygga ett själv.

Ha nu en riktigt go söndag kära ni!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.