LEDIG DAG

tisdag, oktober 26, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

God morgon!

Morgonstund har guld i mund som man säger och jag tänker att jag ska hinna med mycket denna dag. Kollar på nyhetsmorgon och kikar in till er medan jag dricker en smoothie och tänder ett doftljus, älskar detta från Sniph.

Har nyss kommit hem efter att ha lämnat ena bilen på verkstad, igen.. så segt.. och dyrt.. Tog med mig Ebba och så promenerade vi hem, blev en skön morgonpromenad genom vår stadsdel Torslanda, älskar mina ledig tisdagar.

Ska strax sätta mig på en buss in till stan och strosa med min vän Carro, äta lunch och mysa. Var länge sen jag var på stan, och väääldigt länge sen jag åkte buss.

Har en lista med saker jag ska köpa, bl.a lite julklappar. Gäller att inte vara för sent ute för jag vet hur det brukar bli, man tänker att man har så mycket tid på sig men vips så är det julafton.

Visst blev det bra med väggfärgen förresten! Lite dunkelt morgonljus i bilden men åh så rogivande färg den är den där Kalk från Jotun, supernöjd.

Apropå jul och klappar osv då kikade jag in hos Jotex och deras Julinspiration för hemmet alla rum, väldigt mycket fint.

Mest gillar jag alla dekorationer, som dessa och allt till julgranen.

Önskar en fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.