SCHWOSCH!

tisdag, oktober 26, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Ja oj vad denna dag gick i rasande fart!

Damp precis ner i soffan efter en galet hektisk dag, väntar på att det ska bli min tur i duschen.

Var väldigt välbehövligt och mysigt med några timmar på stan med min vän Caroline och en lunch i solen på Hedlunds Havsbar där vi åt dagens fisk, men egentligen hade jag väl inte tiden för oj vad stressad jag blev när jag kom hem. Hämta bilen på verkstaden, gå ut med Ebba igen, bädda sängarna jag hade röjt på morgonen med nya lakan, städa, laga mat och handla, pjuh!

Har ont i benhinnorna för jag har stått och gått så mycket, i kängor dessutom. Tur att jag snaaart ska få andas ut i en skön dusch. Först ska killarna komma hem från träningen bara och in i den efter Inez, sist prio på mamman alltså haha. Stinker typ svett efter all stress.

Mannen lär dock vara svettigare då han jobbat långpass på 12 timmar och sen kört direkt till sonens fotbollsträning som han är tränare för, kommer snart innanför dörren.

Har ni lika galet racer-liv som vi?

Medan maten var i ugnen brände jag av några snabba med kameran på dagens shopping iaf, det som jag unnade mig själv. Senaste numret av The New Era haffade jag på Artilleriet när Carro skulle köpa med sig ett gäng av de vackra Belle-lyktorna som jag också har.

Hittade exakt en sån tröja jag länge varit ute efter, på Arket här, så himla fin färg och i alpaca/ullblandning. Jag bor i tights så behöver lite längre tröjor att täcka baken med över de tights som är mindre byxlika. Hittade faktiskt ett par jättesköna tights på Zara som var i lite rejälare material men ff mjuka, stretchiga och sköna med hög midja.

Såg förresten influencern Susan Törnqvist inne på Arket, varit trogen följare till henne i många år, så det var lite kul att se henne irl.

Lite nytt smink i form av Complexion Rescue från BareMinerals och bronzer från samma märke i mineralform, så bra!

Väldigt fint milt väder idag, skönt att vara ledig såna dagar så man kan få sig det där viktiga d-vitaminet, snart blir det mörkt vid 16 så gäller att passa på.

Skaldjursrisotto med kolja och massa gott år vi, väldigt mysig restaurang i saluhallens lokaler, med uteplats i solläge.

Nu ska jag slänga av mig mina palter och skutta in i duschen.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.