LADY JOTUN KALK

söndag, oktober 10, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej kära ni!

Uppehåll på ett par dagar här inne, det där med tiden ni vet. Och faktiskt lust och motivation för det blir lite torka ibland och när tekniken strular samtidigt blir jag bara irriterad och vill typ kasta ut datorn. Webhotellet har haft lite väl mycket driftstörningar det senaste och min blogg har blivit så seg och långsam och jag får inte bästa hjälpen just nu.

Så jag blir väldigt väldigt glad när jag ser att så många kämpar sig in här ändå, TACK!

Helgen har gått i rasande fart som alltid och igår var killarna på match medan jag och Inez åkte in till Linné efter handbollsträningen för att fira kusinen Moa som fyllde 20 år. Mysigt med släktkalas.

Idag fick jag ställa klockan för en tidigt fotografering nere vid havet, ja faktiskt i havet också. Fick agera modell för bästa Marléne, hoppas det blev som hon tänkt sig, kul var det iallafall, även om det var lite bitigt där i höstblåsten ett tag och vattnet höll väl kanske inte med än 13-14 grader. Kallbad älskar jag men nu skulle jag agera modell samtidigt så lite annorlunda.

När jag kom hem från plåtningen drog jag fram rollern och färgburken och satte igång med målandet, äntligen hittade jag en lucka haha. Ja men det är ju hopplöst att hitta tid till att måla om just nu, så blev bara en vägg, den längsta i vardagsrummet. Och helt färdig med två lager så jag kunde dra bort tejp och allt, så tillfredställande det där 😉 När jag ska få till resten får vi se, tar man inte hjälp utifrån får det bli steg för steg vilket känns helt ok, det jobbigaste är egentligen att rengöra roller och pensel däremellan.

Färgen jag tillslut valde heter Kalk från Jotun Lady och den känns helt rätt, åtminstone på denna vägg, får se hur den blir på de andra.

Jaha, då var denna helgen över, galet va fort det går.

Nu blir det kallare undan för undan också och vi måste verkligen kitta upp barnen för vinter, nästan allt är urväxt och framförallt skor är svårt till sonen. Klickade hem dessa fodrade sneakers från Puma till honom, passade på nu när Ellos har kampanj på barnskor. Hoppas de blir bra, kan inte fatta att min lille grabb har 39 i skostorlek nu, vår 11-åring växer så det knakar. Beställde denna coola jacka från 8848 till honom också, fick hem den i veckan och passade perfekt, SÅ snygg. Bra allround tänker jag, både i ett regnigt Göteborg och i skidbacken.

Nu har min snyggjacka från samma märke landat på Ellos också, med lite rabatt dessutom. Längtar tills jag ska börja använda denna långa gosiga dunkappa, lite för varm ännu men snart så.

Nu är det bara Inez kvar, förutom gummistövlar som båda behöver nya, tips på prisvärda gärna fodrade sådana?

Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.