ANDRA SPRUTAN & LOVELY VÄDER

tisdag, oktober 12, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Men vilket magiskt höstväder vi har! Synd bara att jag mår kasst efter andra covid 19-sprutan jag tog igår, muskelvärk från svanskotan till nacken, hjärtfladder och lite konstigt med andningen. Kunde knappt röra mig inatt för jag hade så ont i ryggen, mer än vanligt då eftersom jag haft problem med diskbråck (troligtvis) sen i februari.

Äntligen andra dosen tagen iallafall, känns bra ändå och jag har ju varit sen med sprutorna pga att jag haft skov i tarmen osv och blivit rekommenderad att vänta.

Kämpade mig ut på en promenad trots krämpor, gör alltid gott tänkte jag så jag och mannen tog med Ebba ner till Lilletummen och promenerade runt. Kallt idag så långa dunjackan åkte fram, gud så skönt att gå runt i en sovsäck haha, älskar den. Premiär för mössa också, behövdes verkligen här nere vid havet. Här en gammal från H&M men Gina har en liknande här. Skor Adidas Nite Jogger, (finns i några varianter på Asos) och tights Röhnisch.

Fick en gnutta energi och ett leende på läpparna här nere, skön stund. Och Ebba den lilla tanten tog sig ett dopp, kanske får hon samma euforiska känsla av kallbad som jag, när all smärta försvinner för ett slag, hon har lite stela leder och värk ibland märker vi men samtidigt är hon stark för sin ålder.

Nu har vi precis slurpat i oss en värmande gulaschsoppa jag och darling och nu ska jag köra lite hemmaspa men mask osv. Använder fortfarande Gilda´s produkter, de är så underbart sköna och min hud mår så bra av dem.

Rengöringsolja // Serum // Ansiktskräm // Mask

Bästa rengöringen jag nånsin testat och jag är såld på övriga produkter också, doft och konsistens är lovely.

Ni som hängt med ett tag här vet att jag tidigare använt The Ordinary under lång tid, gillar fortfarande och framförallt älskar jag ”blodmasken” så den har jag börjat köra nån gång i veckan nu igen, grym syramask som tar bort döda hudceller och gör huden spänstig och silkeslen.

Hoppas ni har en fin tisdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.