BIANCA X AIMN

torsdag, oktober 7, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Trenchcoat // Biker shorts // Hoodie // Bodysuit // Långärmad topp // Trenchcoat

Nästa starka personlighet som samarbetar med ett starkt märke är Bianca Ingrosso som tillsammans med Aimn har gjort en kollektion som innehåller en del vad man kan kalla hybridplagg. Som tex en trenchcoat i techmaterial som är vatten och vindtät och som finns i tre snygga färger, en riktigt Göteborgs-kappa skulle jag säga 😉

Coola plagg och förutom de i kollaget gillar jag denna overshirt, denna anorak och dessa chunky boots som också är vattentäta.

Smarta material som känns väldigt trendiga just nu, kul samarbete!

Hela kollektionen hittar ni här.

Nu ska jag slänga på mig just sportiga kläder och ge mig ut på en kvälls-pw.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.