DECORATIVE WINTER

onsdag, oktober 13, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Ny Home collection-story hos Ellos tillsammans med Anna Furbacken & Catarina Skoglund som ger väldigt mycket jul-vibbar. Aningens tidigt kanske men samtidigt är det en mysig högtid att längta efter och faktiskt så beställde jag en julstjärna igår så nog har jag jul i tankarna.

Hade ett medlemserbjudande som gav 40% på valfri vara och då passade jag på att beställa denna vackra stjärna från Watt & Veke hos Ellos.

En av årets stjärn-nyheter, kommande gissar jag för hittade inte när jag letade efter nu. Fin är den iallafall och jag är nyfiken på alla årets julnyheter. Lär väl explodera i butikerna snart.

Vacker dukningsinspiration och ett par recept hittar man i storyn, som ni hittar här.

Nu ska jag strax gå och knyta mig, har precis pratat med älskling som är på jobbet till nån gång i natt och det är lika ensamt varje kväll utan honom, vänjer mig aldrig vid att ha en skiftarbetande man.

Fick ihop eftermiddagen iallafall, med matlagning och hundpromenad och jag var även med på Inez gymnastik i 1,5 timma och hjälpte till lite. Jag har både varit gymnast och ledare när jag var yngre så kan sakna gymnastiken väldigt mycket, så himla roligt. Kul att Inez verkar tycka likadant, det och handboll är hennes grej.

KRAM & NATTI

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.