HEARTBEAT

lördag, oktober 16, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Från mig till mig, ett armband som ska påminna mig om att lyssna på kroppen, och lyssna på hjärtat. I en tid av mycket stress och yttre påverkan, ständigt uppkopplad, påkopplad och i farten känner jag att jag måste ge mig tid att ta det lugnt, koppla av och koppla bort. Men också lyssna på hjärtat, lätt att glömma det mitt i alla vardagsmåsten. Vad behöver jag, vad vill jag, för mig? Och jag har börjat skriva en lista på saker jag skulle vilja göra just för bara mig, bl.a en kurs i lera. Att skapa och vara kreativ är nog det jag längtar efter mest när jag är stressad, att gå in i min lilla bubbla.

Armbandet Heartbeat kommer från By Sofia Wistam och är i äkta silver. Sofia designade armbandet som en hyllning livet och kärleken och visst är det vackert! Finns halsband och örhängen i samma serie och i både guld & silver.

Sofias smycken är handgjorda vilket gör dem unika och ni vet säkert vid det här laget att jag är väldigt svag för den här typen av enkla smycken och tunna länkar. Plättlätt och ett smycke att bära varje dag.

Många väldigt fina kollektioner hos Sofia, förutom denna gillar jag Pussy Power väldigt mycket, en hyllning till kvinnan.

Ja hon är cool den kvinnan, Sofia, en eldsjäl och härlig människa.

Nu ska jag sjunka ner i soffan mellan mina älsklingar efter en grymt härlig dag som startade i handbollshallen där Inez spelat sina första matcher i livet. Höll på att bryta ihop för jag blev så rörd av lyckan bland tjejerna, en glädjens dag efter otroligt lång tid utan varken match eller publik, äntligen är det som vanligt igen! 1,5 års paus är lång tid för barn, orimligt lång tid..

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.