MÖRKARE OCH MÖRKARE

onsdag, oktober 6, 2021 4 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Har ni varit med om en regnigare höst eller? Tror de sa på nyheterna igår att under de 5 första dagarna denna oktober har det regnat mer än det normalt gör under hela oktober i Sverige. Galet. Och oroande..

Och mörkare blir det undan för undan, och är det grått ute blir det dessutom extra mörkt. Lite tungt kan jag tycka, även om det är mysigt samtidigt på nåt vis. Är bitterljuvt rätt ord på min känsla kanske?

Hur som så är det himla mysigt med tända ljus iallafall och jag är så kär så kär i lyktorna från Artilleriet, så himla vackra verkligen och ger så fint sken. Har 6 st i olika färger men delar upp dem ibland och flyttar runt, ibland har jag alla samlade och det blir så maffigt.

Fina att placera ut längs bordet och duka med också, ska nog duka extra fint till helgen och göra en god svampsoppa med med goda tillbehör. Behöver nya sopptallrikar/skålar bara, har från två olika serier men de är gamla och flera har gått sönder genom åren så har ingen hel uppsättning. Kom gärna på tips om ni har, vill ha med kant, som dessa från Mio typ. Pastatallrikarna Pion från House Doctor/Cervera är riktigt fina också men vill ha en lite större skåldel, lite väl mycket kant. Daria från Pottery Jo gillar jag också men kan inte bestämma mig.

Hoppas på att ni ska hjälpa mig 🙂

Nu ska jag dricka en stor kopp varmt te i soffan, hoppas ni har en mysig kväll!

KRAM

0
4 Comments
 • Anette B
  oktober 6, 2021

  Fy f*n vad trött jag är på regnet. Egentligen har det regnat här i Västra Götaland sedan sista veckan i juli med undantag för drygt 2 fina veckor i sep. Blir sååå trött. Vi måste påskynda dränering som vi tänkt vänta med då fukten börjar ta sig in genom källaren. Roligare utgifter kan man ha.

  Ljuslyktorna är helt beroendeframkallande. Köpt två från Tell me more o två från Olson o Jensen. Har du några andra än Artilleriets lyktor? Jag ser egentligen ingen skillnad på dem mer än Artilleriets är mkt dyrare.

  Kram
  Anette i Lidköping

  • Catta
   oktober 7, 2021

   Ja det är fasen inte roligt med ständigt regn, och ännu värre om man har problem med att huset tar in vatten, panik ju! Kan ju förstöra otroligt mycket och bli väldigt dyrt. Håller tummarna för att ni får fixat det fort och det inte kostar skjortan.
   Vi har problem med trädgården, lertomt så vattnet försvinner inte utan vi får typ sjötomt när det regnar, hemskt verkligen.

   Visst är lyktorna magiska! Jag har 6 st från Artilleriet och två från Ellos, som är lite fläckiga i glaset. Älskar alla och de från Tell me more är fantastiska de med.

   Kram

 • Karoline
  oktober 6, 2021

  Har liknande ljuslyktor från Byon och Tell me more. Så fina i grupp.

  Har precis samlat på mig utan Ittalas Teema. Finns allt mat, dessert tallrikar. Muggar och skålar och en massa annat. Finns i några färger, valde vitt för det tröttnar man aldrig på.

  • Catta
   oktober 7, 2021

   Superfina verkligen och de finns så många fina varianter från olika varumärken, älskar de från Tell me more också, en vän har en jättesamling.

   Kikade på Teema, jättefina, klassiska och jag hade också valt vitt. Kanske väljer vi likadana, tack för tips!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.