TRÄDGÅRDSBUKETT OCH FIRANDE

söndag, juni 20, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Godmorgon!

Här har vi alla tagit en lång sovmorgon idag efter att ha haft kalas för mannen igår som fyller 40 på onsdag. Var bara vi i vår familj, mina föräldrar och bror, mannens mamma och bror med familj.

Väldigt trevligt och mysigt att ses allihopa och vädret var med oss så vi kunde sitta ute hela kvällen.

Inez stod för dukningen och buketten är plockad i trädgården, en sån lyx att kunna göra det tycker jag. Våra rabatter ser inte mycket ut för världen men där finns en del fint utspritt på sina ställen och snart kommer både luktärt, rosenskära och fler sorters dahlior att blomma.

Här är det rosa pion, vit dahlia med lite violett i och daggkåpa.

Möblerna är en mix, stolar från Rusta (dynor Jysk), teakbord från Bra Sommarmöbler, gammalt men finns flera andra här och samma modell fast i vitt finns här. Teak är otroligt tåligt, vårt står ute året om sen många år tillbaka.

Vita möbler från Rusta (slutsålt), klassisk Grythyttanstil, originalet hittar ni till betydligt högre pris här. Parasoll från Mio, billigt och superbra, finns i fler färger.

Eldfat SAWA Design

När familjerna åkt satte vi på bästa musiken från 90-talet, boyband och rnb blandat med lite bachata, Cornelis Vreeswijk, David Grey & Bruce Springsteen. Nostalgitripp medan vi pratade goa minnen och städade fram till ca 23. Inez fick sista dansen 😉

De flesta bilder jag tog hamnar i privata familjealbumet och bilder på maten glömde jag helt att ta men det blev grillad laxsida men hoisinsås och sesamfrön, asiatisk nudelsallad, ljummen potatissallad mm och mango frozen cheesecake till dessert.

I present av mig fick mannen en robotgräsklippare, köper alltid sånt jag själv vill ha haha. Inte superromantiskt precis men äsch, vi har aldrig brytt oss om sånt där med presenter och uppvaktning speciellt mycket.

Nu ska jag slänga på mig nåt och packa badväskan så vi hinner ner till havet innan kvällen eventuella åskväder drar in.

Ha en fin söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.