SEG KALL MÅNDAG

måndag, juni 21, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Brrr, vad hände med helgens varma temperaturer?!

16 kalla grader har vi hemma nu och jag höll på att frysa häcken av mig i trädgården nu när vi installerade vår robotgräsklippare, hade bara bikini på mig för jag var liksom inställd på värme. Fick slänga på mig en flanellskjorta över men blev kall ändå.

Skönt med en robot nu hursomhelst för även om jag gillar vardagsmotionen som klippa gräs med handjagaren ger så tar det sån sid att klippa och vi behöver göra det ca 2 ggr i veckan på sommaren när det växer så fort som det gör nu och då blir det bara en stress. Vill lägga tid på annat.

Det bästa är nog ändå tystnaden för få saker provocerar mig så mycket som när var och varannan granne brummar runt med sina klippare precis när man landat på en solstol vackra dagar, alla ska fanken klippa just då, så nu slipper alla oväsen från vår trädgård iaf.

Färgklicken från trädgården piggar upp en seg semestermåndag som denna, jag är helt sjukt trött idag och hade kunnat sova bort hela dagen tror jag. Men har tänkt att få liiite saker gjort åtminstone. Kikar in här innan jag startar med nästa syssla, skrollade runt bland Ellos nyheter och såg så mycket fint, vitt och beiget i vanlig ordning haha.

Klusterlampan som ni ser bakom buketten såg jag förresten att den fanns i tre olika storlekar hos Artilleriet, här. Fortfarande väldigt förtjust i den och den största är otroligt maffig, hela 53 x 35 cm! Min är nog den minsta av dessa, kommer inte ihåg måtten. Men den är rätt rejäl ändå och en så cool inredningsdetalj.

Matgrupp // Kudde // Sittpuff // Pläd // Småvaser // Spegel

Är så himla sugen på ett matbord i naturträ och det i kollaget ser superfint ut, hade jag kunnat tänka mig men kanske vill ha ett runt..

Speglar är jag svag för och Ellos har fått in några fina i asymmetriska former, gillar denna mindre också.

Nu ska jag slänga in färdig tvätt med lakan i torktumlaren så ni får ha en fortsatt fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.