SEMESTER & INREDNINGSNYTT

fredag, juni 18, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till H&M, Jotex

Godmorgon!

Idag skulle vi egentligen vakna upp på det här hotellet i Chania på Kreta, men det blev inställt och framflyttat och sen inställt igen, inga plan går till Chania från Göteborg i sommar, pga för dåligt bokat.

Vi bokade för länge sen och har vetat hela tiden att risken är stor att det inte blir något, lite för tidigt i rådande situation och det känns helt ok. Vi skjuter upp det tills läget är bättre och då får vi se vilket resmål det blir.

Men visst blir man besviken ändå, när man väntat och längtat länge efter att få resa, komma bort med familjen och vara samlade i en hel vecka, något vi under övriga delen av året sällan är pga olika arbetstider, aktiviteter osv.

Vi skulle också fira mannens födelsedag där nere, han fyller 40 nästa vecka, men nu får vi fira hemma istället. Blir bra det med. Nu är vi lediga i en dryg vecka tillsammans och jag hoppas på många fina dagar med båten!

Snart ska vi åka och handla allt för i helgen, imorgon kommer våra familjer och firar mannen i förskott och jag håller tummarna för att vädret blir fint så vi kan sitta ute som planerat, 11 personer blir vi totalt så inte så många. 5 är vaccinerade och vi övriga har haft smittan så känns ganska safe.

Nu när vi tillbaka en himla massa pengar efter avbokade resan blir jag väääldigt sugen på lite ny inredning, livsfarligt haha. Men nej jag ska hålla i dem, men titta kostar inget.

Golvlampa // Litet bord // Matta // Skål med fot // Skål & vas

Fina nyheter från H&M och Jotex får bli mitt tips idag.

Ha en fin fredag och trevlig helg!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.