TISDAGSTUR TILL HÖNÖ

tisdag, juni 22, 2021 0 0

Innehåller annonslänk till Kappahl

Tisdag och prognosen visade sol men den kom fasiken aldrig fram hemma i förmiddags så vi tog båten till Hönö och där kikade solen fram runt 13:30 nere i Klåva medan mörka moln låg kvar över Torslanda bara några kilometer bort.

Nästan alltid soligare längre västerut och under uppväxten på Hönö åkte vi ofta ut med båt när molnen kom till ön, då kunde det vara strålande sol vid Vinga tex.

Soligare vid kusten överlag och Hönö har många fler soltimmar än Göteborg, nackdelen är att det också kan vara blåsigare.

Inga badkrukor till barn här inte, tur är väl det då jag själv är mer fisk än människa tror jag haha. Mig hittade man mer under ytan än över som liten tror jag och gärna i tången där jag dök efter skatter 😉

Kan hålla andan riktigt länge under ytan faktiskt, eller kunde.. länge sen jag låg i tången och simmade runt nu haha. Det blir bara för att leta musslor till barnens krabbfiske.

Idag doppade jag inte ens håret, ville inte åka båt med blött kallt hår.

Påpaltat innan sol och dopp, hit till Hönö Klåva pir brukar stor turistbåt gå från stan om somrarna men pga corona är det inställt till nästa sommar. Semestertips till nästa år!

Bron från Hönö till Fotö i bakgrunden.

Väl hemma igen laddade den här lilla loppan om direkt för kvällsdopp med kompis, mycket spring i benen på henne, härligt ändå.

Visst är hennes topp supersöt! Från Kappahl och finns här, även shortsen är därifrån, här.

Kappahl har jättemycket fint till barn tycker jag, köper mycket till sonen där. De har sommarrea nu med, med 20% extra på rean t.o.m 28/6 här.

Jag fyndade lite fint till mig själv.

Nu ska jag åka och handla en massa gott till imorgon, det är då mannen fyller på riktigt och vi kommer fira i skärgården med god plockmat och champagne.

Önskar er en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.