ESPADRILLOS MED PLATÅ

måndag, juni 21, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Kom på att jag hade glömt visa er skorna jag beställde från H&M, ett par espadrillos med platå, så himla nöjd med dem.

Gillar verkligen att det är platå på dem, så man kommer upp lite och även att sulan tål lite vatten. Får att gå i en pöl med vanlig repsula vet man ju hur det blir, en sula som sväller upp till att likna en mindre ribbåt haha. Skorna blir ju helt förstörda då..

Den här gummisulan är betydligt tåligare.

En osminkad trött Catta, i skön linneskjorta och snajdiga skor. Skjortan är gammal från Lindex, härligt oversized och den finns en snarlik i år här. Jag använder den mest som strandklänning över bikinin.

Stråväskan med paljetter köpte jag 2017 på Ibiza, finns massor av sånt härligt där, älskar den.

Varit galen i skor sen jag var liten, roligare än kläder tycker jag och nu tror jag att jag hittat ett par perfekta skor till klänningen från Adoore också, ett par pastellblå klackar från Steve Madden.

Fin outfit antingen nu till modsommar eller till vännernas kommande bröllop i juli.

Apropå klänningen från Adoore så har den modellen av klänning med det snittet och knappar blivit väldigt populär och det finns varianter i alla prisklasser. Nelly har tre superfina här, här och här tex.

Blev två inlägg på raken här, ibland finns tiden till det och jag tycker det är både roligt och avkopplande att blogga.

Nu ska jag kolla på nån kul aktivitet att göra imorgon med la familia.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.