FIRAT PÅ KNIPPLA

onsdag, juni 23, 2021 0 0

Mobilpics på födelsedags”barnet”, min fina älskling. Och kolla Ebba haha, ser helt galen ut 😉

Idag har vi firat älskling på Knippla, det är idag han fyller 40 på riktigt och vi fick en kanondag. Lämnade ett molnigt Torslanda i förmiddags och körde över till Knippla där det sprack upp lagom tills vi kom.

Vi började med att äta lunch (eller ok, barnen hann med ett dopp innan) som vi hade packat med oss, ost & chark och annat plock och barnen fick räkmackor. Sen var det baddags när molnen åkt längre in mot land och vi hade helt blå himmel över oss.

En som väntar på att nåt gott ska ramla ner 😉

Fantastiskt fint på Knippla, älskar badplatsen här på östra sidan, fina bryggor, hopptorn och liten sandstrand. Precis allt man kan önskar sig, även om klippor är det jag alltid föredrar, sand är ingen favorit.

Så otroligt glad över beslutet att köpa båt, kan inte fatta att vi inte gjort det tidigare, livet detta. Jag saknar att bo på öarna något enormt emellanåt, men nu känns det så himla mycket lättare när vi kan åka hit så himla fort med vår lilla snabba.

Och denna skärgård där jag är uppvuxen är den allra finaste platsen på jorden tycker jag. Här ska jag bo igen som pensionär, eller tidigare.. kanske Hönö, eller Knippla.. eller Grötö.. eller någon annan av de 10 i Öckerö kommun..

Åkte hem lagom till Sverige.matchen, och vilken match sen, wiiiiii vi vann! Och vi vann gruppen!

Ganska säker på att mannen är nöjd med sin dag ♥️

(Nu kollar han Portugal-Frankrike så jag passade på att kika in här en snabbis).

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.