SÖNDAGSMIX

söndag, juni 27, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Söndag och vi hade hoppats på sol denna sista dagen på semestern och allt. Eller ja, vi har ju mer semester men först ska vi jobba flera veckor till. Tur vi har kvällarna att njuta av, eller jag då, för mannen jobbar kväll veckan som kommer och får njuta av förmiddagarna istället.

Idag har våra kära vänner från Karlstad kommit förbi en sväng på vägen hem från sitt midsommarfirande söder ut och det var så härligt att se dem! Valentin har längtat SÅ efter sin vän E som tidigare gick i både hans klass och fotbollslag.

Snart ska vi hälsa på dem i solstaden Karlstad och det ser vi fram emot jättemycket!

Nu när vännerna åkt har jag dragit fram grejer att pyssla med här hemma och jag kikar in med några mobilpics. I torsdags fick jag hem en liten box med framkallade bilder från Framkalla, älskar dessa ”retro prints” som ser ut som polaroider, visst är de fina! Äntligen ska jag fylla på albumen lite.

Koden MIDSUMMER ger 25% på bilder nu, här, så passa på.

Har även beställt en fotobok med våra bröllopsbilder i men den har inte kommit än, valde denna varianten och det var verkligen inte en dag för tidigt att göra denna bok då vi gifta oss för 4 år sen haha. Ibland har jag svårt att få tummen ur.. visst hade mannen kunnat fixa, men nä, det vill jag göra 😉

Framkalla har superfina produkter och jag ska även beställa en poster med foto har jag tänkt, ett svartvitt bröllopsfoto att hänga i sovrummet. Även en storyposter kanske.

Det är ju mycket roligare att ha fysiska bilder än bara i telefonen/på datorn, eller hur?! Är ni bra på att framkalla eller typ som jag som gör det max vart fjärde år typ?

En annan söndagssyssla blev att rota fram symaskinen från vinden och lägga upp en klänning jag tänkt göra så länge. En klänning som egentligen är väldigt fin i sin ursprungslängd men som på mig kändes som en städrock. Kapade av en bit och lade upp den, hoppas jag använder den mer nu.

Ska bara stryka fållen lite så är det klart.

Söt modell med liten krage och kort ärm som breddar mina små axlar något.

Älskar den här modellen på klänningar, med knappar och knyt i midjan, fint feminint.

Beställde denna godingen och hoppas den ska sitta som en smäck, och för att komma med ett bra tips så har Åhlens sommarrea nu, med massor av klänningar i liknande modell, här.

Och mycket mer..

Nu ska jag ut och pilla lite i trädgården, önskar er en fin kväll.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.