BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG..

måndag, juni 28, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Framkalla

Idag kom det, albumet med våra bröllopsbilder som jag äntligen beställt, så roligt att ha det att bläddra i lite då och då. Satte mig med barnen och kikade igenom och de reagerade på hur små de var, ja de växer ju en del på 4 år.. ♥️

Stilrent och snyggt är denna fotobok, fullproppat med de fina bilderna vår vän Frida tog på oss den där soliga dagen i maj 2017.

Framkalla har verkligen superfina produkter och koden MIDSUMMER som ger 25% gäller än, här.

Kommer beställa mer därifrån (fler av dessa bl.a) och jag tänker redan på julklappar för vad blir mor och far-föräldrar glada för om inte fotoprodukter på barnbarnen!?

Jag gillar de här foto-stripsen, är det något som hade kunnat få sitta på mitt kylskåp så är det såna, eller kanske på kontoret.

Nu är jag dödstrött, precis lagt barnen, mannen jobbar natt och jag måste rodda lite för imorgon. Då ska jag på utflykt med mina barndomsvänner och alla våra kids, vi gör minst en sån utflykt varje sommar, där vi åker till nån av våra 10 öar här i skärgården. Imorgon blir det Grötö, där vi varit flest gånger, ääälskar den ön!

Det ska packas matsäck och badkläder mm så får förbereda lite, ska åka hemifrån ca 9.00 imorgon bitti.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.