ATT KUNNA FYNDA

lördag, juni 26, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Spegel // Skål // Bricka // Taklampa // Bänk // Vas // Tyngdpläd // Matta // Skåp

Slappedag deluxe idag, herregud så trötta vi är efter igår, trots en avslappnad midsommar. Troligtvis en kombination av havsluft, aktiviteter, skratt och prat, packning mm som gör det. Eller så är det dagens tryckande gråa väder kanske.

Inte många knop här idag förutom att vi hämtat Inez bästis som blev körd med båt till hamnen från Brännö, de små vännerna har saknat varann tokmycket. Var väl en hel vecka sedan de sågs stackarna haha 😉

Vi åkte och handlade lördagsgott och vännen ska sova över, men utöver det har det blivit en lång promenad och sen mest soffan. Skönt med supersofta dagar ibland, visst!

Ger tid att skrolla reor om inte annat, inte för att jag egentligen behöver något utan mest för att kolla, händer ju att riktigt fina kap dyker upp.

Kolla bara Mio, 50% på nästan allt i kollaget. Valde ut några tidlösa saker som jag gillar jättemycket, så det får bli mitt söndagstips till er!

Massor med mer fint på deras rea här.

Jag är så himla trött på alla skor i vår lilla hall så är riktigt sugen på två såna här skoskåp bredvid varandra, kanske borde slå till nu när det är halva priset. Någon som har dessa eller liknande och tycker det är en bra grej? Eller hamnar skorna lika mycket på golvet ändå?

Nu är det filmtajm här, trevlig kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.