SOMMARPJUCK!

tisdag, juni 1, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Nelly, H&M, Flattered & Stories

Vad har rädisor med pjuck undrar ni kanske nu, men där nere skymtar ett par sandaler som jag inte för mitt liv kan hitta här hemma men som jag blev så sugen på efter att jag hittade denna gamla bild. Vet att jag inte slängt dem men de ligger säkert bland en massa annat undanstoppat på vinden.

Vi har minimalt med förvaring så det är sjutton inte lätt att organisera något i vårt casa. Den tidigare lilla vinden är ju idag två sovrum (små sidovindar kvar) och här nere har vi tagit bort 6 garderober när vi öppnade upp vårt gamla sovrum till större vardagsrum, ni fattar ju..

Men visst är de fina, nätta små lädersandaler, från Zara vill jag minnas. Måste leta vidare.

Först lite sommarsko-inspo!

Platåsandaler i beige // Espadrillos med platå // Sandaletter // Platåsandaler i beige 2 // Bruna lädersandaler // Beige sandal i veganskt läder // Svarta sandaler med kilklack // Beige sandalett // Beige sandaler med låg kilklack

Min blick fastnar fortfarande mest för toner av beige och brun, passar till mycket och känns tidlöst. Men lite färg är alltid kul och de här gula i mockaimitation skulle jag kunna tänka mig tex.

Men så har jag mina all time favorites från Valerie i guld, sköna som tusan i mjukt skinn och så himla glammiga!

Längtar verkligen tills jag får ta ut och lufta mina klackisar på roliga tillställningar, middagar på stan och annat, snaaart mina vänner!

Idag är de 1:a juni och det börjar äntligen ljusna lite på restriktionsfronten. Virusfaran är inte över än men fler och fler blir vaccinerade så jag hoppas och tror att 1 juli så är läget något helt annat och vi kan röra oss mer fritt igen.

Vad tror ni?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.